Șansa mea să merg din nou

Pentru recuperarea deficitului neuro-motor, a membrelor superioare si inferioare imi trebuie o bicicleta electrica TERA VITAL. Oferta pentru cumpararea dispozitivului medical costa 4.650,00 euro, o suma pe care eu nu mi-o permit. Stiu ca este un pet mare pentru aproape oricine, si ca strigatul meu de ajutor depaseste cu mult posibilitatile celor din jurul meu. Dar mai stiu ca putin cu putin se aduna, si astfel cresc si sansele mele de a-mi putea lua aceasta bicicleta.

O alta sansa ma asteapta in orice moment la clinica Viena AKH, unde exista deja o fisa medicala pe numele meu.  Pentru a putea ajunge insa acolo, am nevoie de ajutor!

DACA SUNTETI SALARIAT – cu un simplu formular completat puteti redirectiona 3% din impozitul pe venitul anual  care oricum merge catre stat – dar pe mine ma poate ajuta sa merg din nou.

DACA SUNTETI REPREZENTATUL UNEI COMPANII – stiti ca in fiecare an trebuie platit impozit la stat pentru venitul intregii firme.  Companiile pot redirecţiona 20% din impozitul pe profit catre o cauza nobila. O sansa reala pentru mine sa-mi pot continua recuperarea!

Va multumesc,

Ionut

Cauți ceva ce nu găsești?

Informații de contact

ASOCIAȚIA UMANITARĂ ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ NOUĂ

Cod de identificare fiscala: 29884207

Cont bancar: RO55RNCB0141126395260001

Banca: BCR S.A Sucursala Galati